1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, May 4, 2008

kenangan dari M ke M






kenangan manis sepanjang sesi latihan dan juga persembahan..thanks kakak ku..marlenny..cerita menarik sepanjang sesi latihan..hhheee..he..akhirnya aku menangis juga sebab tak dapat feeling jadi lelaki..frust pun ada...macam2 perasaan yang datang masa tu..taknak buat sama banyak dengan nak buat..tapi aku redah jer demi mekar and kakak ku...kak lenny banyak bagi input pada..bukan senang untuk menjadi lasak seperti lelaki...secara fizikalnya mungkin dapat..tapi secara batinnya..mak oiii..amat perit...what ever..show dah abis...salam karya

1 comment:

  1. macam mana rasanya u jadi lelaki..ok or not..anyway..congrate ija...dalam kesedihan sempat lagi u perform..farish sentiasa rindu kat u...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya