1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, August 31, 2010

PANTANG DI TERENGGANU

27/03/2010 kelahiran zara..29/03/2010 balik berpantang diterengganu,rumah mak. sukarnya melalui saat-saat pantang. bosan sebab duduk je kat umah..hehehe..dah nama pantang jaa oiiiii. 60 hari cuti. 44 hari pantang. best sebab time ni nak relax sepuasnya dari rutin kerja yang tak pernah nye nak habis..best lagi sebab dapat layanan first class..huhuhu..kasihmu ibu terlalu agung...dan best lagi berat badan aku memang turun gile..fuyoooooooooooo..hahaha..time pantang je kot..


yang paling tak best,jauh ngan hubby,apa nak buat,adat la kan.credit untuk mybrother sebab every weekend balik umah mak...thanks kakak iparku...



huhuh..botak

arhhhhhhhh



majlis cukur jambul zara


kasih mu tiada penghujung

izati@cousin n zara




tok dan zara. walaupun sakit tp tetap jaga zara sepanjang 44 hari



kepanasan..



anak mummy..syok layan botol yer



tok n zara



zara kat hospital,jaundis....



















No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya