1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, November 29, 2012

my little sweet and bestfrnz





yaya dan eiya membesar sesama dari baby lagi kan. dari rumah pengasuh yang sama sampai la sekarang. mummy seronot tengok keakraban korang, walaupun ada masa korang selalu berebut menda yang ada satu je!!hahaha..sweet, then lepas tu, salah sorang mesti try nak pujuk balik, then korang main sesama balik. mummy harap hubungan kawan korang kekal tau, sama macam mummy dengan mama intan. kami masih berkawan, berkongsi cerita, berkongsi idea sampai sekarang!!, dan mummy harap yaya dan eiya pun akan jadi macam kami ya sayang. i love u my darling.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya