1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, December 7, 2012

Crepe Durian: first trial!!!

 Peace!!! akhirnya, setelah berhempas pulas di dapur. crepe durian. resepi ni aku dari laman sis ana http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com. tq sis sb tutorial yang sangat jelas. takda lah susah pun, cuma time nak lipat je. kena hati hati sb ada whiping cream tu dan kulit nye yang sangat lembut dan gebu tu. chewaahhh..puji diri sendiri lagi. suka hati la, sb hubby kata sedapppppppppppppppppp!!! ada ko kisah??hahaha
Si tenit yaya ni hantu doyan, aku sibuk nak bikin crepe kat dapur dia sibuk suh aku letak dalam bekas makanan dia. mi..yaya nak doyan!!! aku letak 3 ulas doyan, tergedek gedek dia gi kat hall nak makan, yang tak leh blah, baby pun dia duduk kan sekali, teman dia la konon!! hahahha..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya