1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, December 20, 2012

MELAYARI KENANGAN 2012 PART 1

sebelum tirai 2012 melabuhkan tirai...

 makan dulu sebelum wayang Bunohan
 grrrr..kenyang suda
 nak jugak aku menyelit..hihih
 kusyuknye mengadap makanna tu, kena action seyja..hihi
 hahahaha..berlakon sangat korang ni.. cikgu mazlan kini sudah berkhidmat di Uitm shah alam, kami dah takda ustaz dalam fakulti..hihihihi
 pic ni dorang snap sendiri, datang ngadu masalah,sempat lagi snap guna tab aku...amirul dalam kenangan.
 arwah amirul bersama zizan. pergi mu dengan aman disana..al-fatihah
 si manja kesayangan mummy...
 yaya akan senyum dan ketawa bila hajat dan keinginannya dituruti
 oittt cik yaya..termenung kenapa??
 yaya dan along di alamanda, putrajaya
 cartoon fav yaya..ur besday cake
 bersama sasterawan negara, Abdullah Hussain
 pameran Upin & Ipin di KPJ tawakal
 barisan pelakon Rumah kedai jalan seladang...
 yaya, mummy mintak maaf sb potong rambut yaya, sorry darling,mummy tak buat lagi tau.
 proses bump in rumah kedai jalan seladang
 dinner time di primula hotel, terengganu
meraikan hari guru...terima kasih untuk pelajar pelajar yang meraikan kami...sayang uolssss..semoga anda sentiasa menjadi pelajar yang cemerlang dalam apa jua bidang.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya