1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, December 7, 2012

Percutian yang singkat tapi manisss part 2

 kat depan caremonian tea.nyaman sungguh menikmati tea yang sangat segar...time batery yaya dah nak kong dah..hihihi..mummy la kena dukung kan.
 muka yaya yang kepenatan setelah berlari kat ladang tea tu.haha.dah tak lembik dah kan....
 cantik kan view kat belakang aku..rasa cam taknak balik je, ko selalu ober kan ja, takkan ko nak ulang dari  cameron ke kl tiap2 hari, ko sanggup??????????????????????????? tidakkkkkkkkkkkkkkk
 jauhnye si tenit ni termenung..pikir apa tu yaya, dah abis satu bekas aiskrim kan, tak cukup lagi ker???
 shopping strawberi kat strawbery farm, heaven sungguh..tu si yaya bodek ateh apa lagi tu..hihihi
 inilah wajah wajah kesayangan aku.yaya,ateh,adik dan abang..dah besar dah dorang, tapi tak semestinya aku dah tua tau, cuma umur je beralih sikit,hihihihi..i love u all..
 yaya kena lah layan mummy yang suka snap pic, nasib baik lupa bawak camera kan. phone canggih pun jadilah. bukannye apa, nak snapkan setiap moment ngn si tenit ni.
 dalam starawberi farm, yang kat belakang tu my lovely cousin.
 sempat lagi tu nak pose,hihihi
 abang, apa buat tu???yaya yang sangat happy bila dapat jumpa cousin cousin dia..aku pun dia lupa..hihi
 jom kita layan KFC...tengok je lah..
view dari bilik hotel, heaven kannnnnnnnnnnnnnnnn......masa ni aku kat balcony ngn mr.hubby, buat apa korang nak tahu apa yng kitaorang buat???hahahahaha...adalah...masa ni yaya sibuk layan games kat tab..tu je lah keje dia.

percutian kali singkat tapi buatkan aku dan family dapat berkumpul ramai2. bukan senang nak gatehering camni, ya la, masing masing sibuk dengan tugas masing. aku la kan, abang aku selalu komplen bila nak plan holiday, aku je yang sorang yang akan cakap alasan, banyak keje. sori abang, apa nak buat. dah tugas dan tanggungjawab, tapi hujung tahun macam ni senang la sikit nak cuti.

apa yang paling best dalam holiday kali ni, of course lah sebab mak dan ayah aku join sekali, mak, ayah..inilah masanya untuk mak dan ayah berehat setelah penat menjaga kami bertahun. ini reward yang mampu kami balas untuk mak dan ayah.

saya sayang kamu semuaaaaaaaaa....next plan...tunggu....ok uolsss,,,kita jumpa lagi.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya