1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, January 16, 2013

ALYA SEAFOOD, JALAN RAJA UDA @KAMPUNG BARU

 Jauh pulak incik suami ni parking,hihihi. bukan sengaja pun kata incik suami, tapi sebab kat depan tangga kedai takda parking.hahahahah.sindir nampak. sempat lagi aku snap pic. bukannye apa, senang untuk korang nak pergi mencari nanti. ni tempat yang selalu aku sarapan dengan incik suami. alya seafood nama kedai ni, terletak di jalan raja uda, kampung baru.
 sungguh menyelerakan betul la lauk ayam gulai ni...perghhhhhh..boleh bikin hancus perut aku...tengok je la yer...uolss, memang sedap tau gulai ni..terbaik dari ladang..hahahahaha. ini juga feberet incik suami.
ini lah sarapan aku pagi tadi. laksam kelantan. kalau tenit nampak ni, konpem dia taknak share ngan aku. laksam ni memang peberet ms tenit yaya. gravy laksam ni memang sedap dan rasa lemaknya yang berkrim tu. yang rasanya ada high colestrol tu, minta minta makan sikit je yer..orang kata, rasa je!!!!
selamat menjamu selera uolsss

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya