1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, January 23, 2013

DINNER @ MY MOM CHICKEN RICE AMPANG

Petang selasa, gusi aku ni masih berdenyut denyut, kurangnya bila aku makan pill killer ler, lau dah berapa jam, datang balik denyutan tu, aduisssss, perut ku lapar, berkrut..krut bunyinya. dalam kepala, apa makanan yang aku makan untuk dinner yer. ishhh,buntu betul la. tetiba aku tanya tenit, then tenit bagi idea kat aku ler..jom kita gi makan my mom chicken rice..hihihihi..walaupun gusi ku berdenyut tapi aku tetap berangan nak makan sedap, hampeh tul la.hahahahahahha. dah nafsu makan!!


 Muka tenit yang kelaparan dan mengada ngada..
 Milo ais Tabur!! terbaik lor
 Soda bandung..tak berapa ummpp sangat, dekan aku buat lagi meletup uolsss..
 Ayam Merah= rasanya macam rempah ikan bakar la..

 Nasi goreng ayam untuk aku...
 dekorasi cafe linda on
yang ni aku suka..menarik dan ala ala cozy gitu..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya