1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, January 2, 2013

OuTiNG @GeNTiNg HigHLaNdS LAst PaRt -29/12/2012

kalau ikutkan hati, nak upload semua pic yang aku snap,tapi al-maklumlah..terober pulak nanti. gambar gambar ini akan jadi kenangan untuk my tenit kesayanganku. biar dia tahu mummy dia sangat suka snapkan setiap moment bersama. kita habiskan masa satu hari bersama. yaya sangat excited tengok setiap games yang ada kat genting, sambil melompat lompat plak tu.hihihi. mumy gelak sakan tengok ragam yaya, yaya sanggup tahan mata dari mengantuk semata mata nak main games, evendo mata yaya dah merah dan bengkak dah masa tu, tapi gigih jugak tu! ni last part pic outing ngan my lovely. ni antara pic yang aku sajikan untuk korang semua. selamat menjamu mata.













3 comments:

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya