1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, January 2, 2013

OuTiNG @GeNTiNg HigHLaNdS PaRt III -29/12/2012

 selamat datang ke taman tema genting highlands..huhuhu..cuaca agak sejuk pagi ni ya..aku sampai ke sini jam10.45 pagi, tak awal sangat pun..yang lain lagi awal..nasib baik tak kena que untuk beli tiket. harga tiket dewasa RM 50 seorang. untuk kanak kanak yang tingginya 76cm ke bawah masuk percuma sahaja. so tenit kan kecik lagi kan, so tak perlu ler bayor..mummy dan walid je kena bayor. RM 100 untyk dua orang. yang best tu..penjual tiket tu ckp, kalau hujan kami tak refine balik ye puan. aku jawab its ok..yer ler kan, aku nak jawan pe lagi. dah...dah...jom masuk....
 Ini games pertama kat entrance..yang ni kita last sekali yer..kita teroka dulu yer..ayuhhhhhhhhhhhhhh.....hihihi
 amboi tuan puteri sorang ni.syok betul la..nak walid yer yang tolak, kalau mummy tolak, boleh jadi haru biru dia mengamuk.
 korang tengok apa tu
 kita nak start yang mana ye mummy...hihihi...walid tengah kebingungan
 kami sedang cari tandas dulu sebelum start games. buat terkucil nanti susah plakkkkk..yaya tak pe, ada pampers!!!hahahaha

 first games kami...yaya sangat excited gile...
 heiiiii..what are u doing mummy?????????????
epat lah miiiiii

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya