1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, January 27, 2013

WORK STATION TENIT

salam hujung minggu kawan kawan yang aku kenal mahupun silent readers. moga hari minggu yang panjang ni kita dapat manfaatkan bersama keluarga yang tersayang..hujung minggu aku kali ni hanya dengan tenit sebab incik suami sibuk dengan kursus dan biz plannye. apa lagi kalau mummy dengan tenit je, hiruk ni pikuk satu rumah. ditambah pulak dengan migrain dan tak berapa nak sedap sangat rasa badan ni. 

tenit ni dia tahap untuk bertahan dalam rumah,hahahaha..sampai tahap kebosanan dia,,mula perangai macam macam. pic kat bawah ni, time dia jadi budak yang sangat rajin..hahahah, susun elok je,tp datang mood yang tak berapa nak baik sangat, tuhan yang tahu, betapa tsunaminya jadu rumah.hahah,biasalah tu, dah nama ada anak kecik,sabar +senyum + tenang tenang saje.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya