1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, February 4, 2013

MINUM PETANG @ gerai TEPI JALAN WANGSA MAJU

Petang Jumaat, 1 febuari 2013, plan aku hari wilayah ni memang nak gi menonton teater kat aswara ler, charley's auntie! 2.0. tapi malam ler. sebelum ke aswara, aku ajak incik suami gi makan bihun sup kat area wangsa maju. walaupun cuaca petang tu agak panas jugak la, tapi oleh kerana teringin bebenor nak makan bihun sup ni, aku redah juo.hahahah. terima kasih incik suami kerana setia temani aku, walaupun dalam hati tu kepenatan yang amat sangat. tq sayang.

korang layan je lah pic pic aku ni yer..kuang kuang...................

 Pose jap yerrrr......
 sebelum kuar rumah ler..sempat lagi aku duk snap pic sendiri.....
 bukan senang nak suh tenit ni ready.hahahahahaha..tak lepas baby alive dia ni..kemana aje nak dibawanya..
 ni dia kedai bihun sup kedah!! best tak hengat punye> kedai ni betul betul tepi jalan kat wangsa maju. sure, korang mesti tau kan.
 nah!!!!!! ni dia, bihun sup daging..meletup!!!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya