1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, February 19, 2013

PERJALANAN KE PULAU INDAH

Perancangan last minit menjadi jugak akhirnya. perjalanan ke pulau indah untuk makan seafood. actually..aku ni tak tau pun jalan ke sana, tapi nasib baiklah ada mereka mereka ini yang membaca map.hahahaha..semua gigih sebab nak makan crab punya pasal. 

Sungguh adventure perjalanan kami, sesat sampai ke putrajaya, gara gara aku salah naik highway. nasib baik la akal ada panjang sikit, cari sign nak ke klang, shah alam untuk kami sampai ke pulau indah. penat sungguh mata aku ni sebab kena fokus kan, selalunya incik suami yang drive. padan muka, baru tau camne nak cari jalan, nak tengok sign lagi. ok la uolssss...malas nak cakap banyak banyak, nanti bosan pulak korang, jom kita layan gambar gambar yang ada cerita yang tersendiri.










 








No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya