1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, March 12, 2013

ADAM LAI @PRIMA SRI GOMBAK

 3 BUDAk tenit. eira, zara, qistina. bila baru sampai camni lah jadinya. eira dan zara selalu jumpa kat umah pengasuh, so dorang ni takdalah malu malu sangat. qistina pulak, zara just jumpa kat GA..every saturday, so mula mula sampai tu, agak kemaluan la sikit..hahahahaha..qistina tengah aim jekk
 eira steady jek. zara ni nampak cam ngantuk jek. sabar anak,kita makan dulu ye sayang, naik keta nanti baru tido k.bertahan sayang, chaiyokk..hihihihi
 EIRA QASRINA BT RIME NAZREN
 NOOR QASEH QISTINA BT MUHAMAD HAFIZ
 INi plan my lil sis, ajak dinner kat adam lai, prima sri gombak. plan dari sabtu lagi lepas habis kursus OBE,tapi masing sudah kepenatan, so tunda la hari ahad. nasib baik la si intan yang tudung kelabu tu ingatkan aku, lau tak dah hampir terlupa.hihihihi. kema plak tak dapat datang, sebab adik dia demam. next time ye kem. so petang ahad tu kami hi-tea+ dinner la sekali dalam keadaan hujan yang sangat lebat. lagi syokkan. makan kenyang, pastu terbongkang dalam keta. buruk tul la perangai. ishkk..iskkkkk
 aku suggest restoran adam lai ni kat semua readers. puas hati dan terbaikkkkkkk. 

Jalan Prima SG 3/2, Prima Sri Gombak, Batu Caves, 68100



 nasi goreng nanas..my menu..tak sempat nak snap menu kawan-kawan.
perghhhh..memang layan je makan ketam ni. ini masak black pepper crab, rasanya sampai ke anak tekak. hahahahahhaa..aku takda ler makan banyak sangat, sesedap rasa je. hihihihi. lupakan penyakit untuk seketika, balik rumah baru makan ubat. ko memang sokmo la jaa weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya