1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, March 10, 2013

DAY OUT @ KLCC part 1

 Yummy sungguh, coselow, fruit da potato ni. masuk kat sini, confrm aku belasah amek menda ni. peveret. masa study diploma dulu, sebelum nak balik naik train kt klcc, singgah sini dulu, semata mata nak beli ini. 
 bahagian pizza..aku tak amek pun. tak menarik selera aku sangat.
 sila pilih pilih ya. meriah sungguh area ni. aku just amek fish ball, ayam goreng untuk myzara. share je la ngan tenit tu.
 tempat ni pun da banyak berubah. dulu area ni kecik, sekarang, nah!!! amek ko..
 sedang menyusun sushi.baru angkat dari kuali ibaratnya ler...hihihi
 area nasi goreng, bihun goreng, dan segala yang bergoreng la. incik suami just amek nasi goreng kampung. kita share ek walid.hihihi
 tempat ini tak berubah, dari dulu sampai sekarang. yang berubah hanya lah mereka mereka yang datang menjengah. banyak sungguh kenangannya..aduhai taman..
 myzara sedang berangan
zara ngan walid stress sebab mummy suruh stay kat tengah panas,sb nak snap pic la...hahaha..sabar je la dorang ni..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya