1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, March 3, 2013

HAMSTER OOOOO HAMSTER

Jeng..jeng...jiran aku aunt melly hadiahkan aku hamster. hahahahah, aku tak pernah mimpi pun nak bela binatang ni. tapi aunty melly tu bersungguh benor bagi kat aku. time maghrib ada orang bagi salam, assalamualikum aunty, bukak pintu, anak cina rupanya yag bagi salam.hahah..dia ni memang fasih sungguh bahasa melayu, mungkin pergaulan kat sekolah kan. sekali aku nampak aunt melly bawak bekas hamster dan isinya kat dalam. aduhaiii,touching sungguh rasanya. tak mampu aku nak tolak walaupun bukan kegemaran aku nak bela menda alah ni. tq u so much aunty mely.

zara tak bangun lagi tido ni, so dia belum tahu tentang hamster ni. apa lah reaksi dia bila nampak hamster ni. hmmm..masih fikir apa nama yang aku nak bagi kat hamster ni.????? akan di fikirkan dan aku akan buat announcement kat blog ni..huhuhuhu.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya