1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Saturday, March 9, 2013

HARI PERTAMA ZARA@ GENIUS AULAD

Salam hujung untuk kawan kawan semua. Moga sentiasa dipayungi rahmat ilahi hendaknya. saje aku nak berkongsi kisah princess zara@yaya. hari ni 9 mac 2013, hari pertama zara ke sekolah, macam besar bunyinya.hahaha. 

Bestnya..zara dah masuk sekolah, walaupun Pri-kindy program..hihihi..Tapi yang tak bestnya, mummy tak dapat teman zara hari pertama. sorry zara, mummy ada kursus OBE kat ofis. untuk next saturday, mummy teman ye sayang. seronok mummy tengok zara happy dengan kawan kawan baru dan teacher. gambar gambar yang walid snap untuk mummy dah cukup gambarkan kegembiraan zara.

Doa mummy, moga zara sentiasa menjadi yang terbaik untuk mummy dan walid. tak sabar mummy nak tunggu minggu depan. mummy nak tengok setiap proses kehidupan zara depan mata mummy, walaupun tuntutan kerja yang mummy terpaksa dahulukan. maafkan mummy ya sayang.


 happynye dia!!!! jeles mummy

snap by walid

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya