1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Saturday, March 16, 2013

MINGGU KE-2 ZARA@GENIUS AULAD

 Khusuk sungguh zara tengok walid betulkan mainan dia. ni sebelum masuk class, tersampai awal plak, walid tak cakp pun ngan mummy yang class start jam 9.30pg. hihi..lupa la tu incik suami.
 fokusnya zara ni.  ralik je tengok teacher biha nyanyi asma al-husna. masa ni malu malu la konon. baru start class. zara ni satu la perangai, lambat nak panas.hahaha..kalau dah panas......
 nape muka ni sayang..mummy tak tinggal pun, ada jek depan zara. mummy tengah snap setiap capture zara ni...proses itu penting!!
 see..kalau dah panas..apa lah yang dibualkan dengan teacher biha tu yer zara.

 zara nyanyi alphabet songs..semangat tul anak mummy ni..siap jeling lagi kat teacher yang tengah nyanyi kat depan tu. sorry cher, lupa nama cher yang sorang tu.hihihi
 sambil nyanyi sambil tengok flash card..gud girl sayang...slowly yer, doctor sheila ckap,jangan risau, setiap budak lain perkembangan dia. tap alhamdulilah sekarang ni zara dah tunjuk a few progress yang memberangsangkan. mummy sentiasa doakan zara.
 oitttt..seksinya, sampai tertonggeng nak tengok flash card tu.
 tetap dengan teacher biha...manis sungguh senyumanmu anakku...cher biha tengah tunjuk huruf B kat zara dan cher ajar menulis huruf pada flash card.
 wah...cher dah bagi huruf..
 aktiviti minggu ini



 zara: dah siap mi..
mummy: wow..cantiknya zara buat.
zara: emang la antik..(masih pelat)
mummy: gud girl la anak mummy ni.
lepas puji je, terus dia big hug aku..sweet..
 cher biha tuliskan nama zara kat task minggu ni..mummy akan simpan. bila zara besar nanti, boleh zara tengok balik semua proses pembelajaran zara yer.

 sebelum makan, baca doa dulu...

 finish class for today....


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya