1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Saturday, March 16, 2013

NEW HOUSE

 yeahhh, ham dah dapat rumah baru. zara paling suka bila ham dah pindah rumah baru sebab rumah baru ni lebih jelas untuk zara tengok ham. sorry aunt melly, saya tukar rumah ham. tapi rumah lama, saya simpan. tq sb hadiahkan kami ham ni, at least adalah aktiviti zara, takda la dia boring sangat.
 ni satu tabung makanan ham. aku beli satu bungkus besar tadi. dapat la dua tabung. RM 8.90 kat PET SAVE. makanan ham pun cukup lengkap dengan vitamin dan calsium. layan je la..orang dah bagi, kita terima dan jaga dengan baik. ikut aku, tak pernah termimpi nak bela si ham ni.hahahaha
 ingat kita je ke ada shower gel and shampu. ham pun ada tau. ini regenya RM 4.50. BOLEhlah guna 4 or lima bulan. bukannya sembur banyak pun. sekali sembur dah basah lencun dah ham.
 selamat berpindah ham..kami harap ham selesa kat rumah baru ni ya.

 ham wat pe tu??? rindu rumah lama ke.konon la kan. test power la, ham tak explore lagi tu.

 meriah sungguh kedai pet save. dah banyak kali masuk tapi jenguk jenguk je, tapi kali ni, masuk dan beli keperluan untuk ham. macam macam perkakas untuk binatang ada. yang paling best, baju untuk cat dan dog pun ada. lupa plak aku nak snap. zara tengok, dia kata, baju ham ada mi. hahahahahaha...


mandian untuk semua jenis binatang....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya