1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, March 13, 2013

REMIND OUR MOMENT

 Kenangan honeymoon di laguna redang. inai masih merah lagi dijari...walid..nanti kita bawak zara datang sini tau. banyak kenangan kat sini.
 kami dah jadi tanah lumpur dah. panas terik uolsss, dah kami ni sangat putih.hahahahaha..tapi best gileee wa cakap lu..siap main istana pasir lagi. 
 tempat yang kami bergambar ni adalah peninggalan michaecl yeoh, masa dia shooting filem apa ntah, aku lupa, sb filem tak famous sangat..hahaahaa. tapi tempat ni memang cukup terjaga dan masih cantik, apalagi posing la kami berdua. yang tangkap gambar kami ni, seorang amoi yang cantik.hahahah
 Snorkeling time. aku agak cuak dengan ombak tapi lengkap dengan safety. tapi tetap aku takut.hihihi..sib baik ada incik suami. berpautlah kami dalam air ni haaa..
 our day 13-03-2009
 masa makan beradab ni, hujan bukan main lebat lagi. apa lagi, aku selak la kain aku..hahahaha..peduli apa, mak mertua aku tak intai pun kat bawah meja tu.kuang..kuang..
 dah pun jadi mummy and walid tapi tetap nak posing atas pelamin angah. masa ni zara tidur so lengang kangkung la kami..rugi la zara tak join mummy.
 sibuk je aku suruh my nephew capturekan gambar kami. pengantin tengah makan beradab so kami beradap la kami atas pelamin ni.
 saya sayang kamu
moga cinta ini sentiasa kekal hingga ke jannah..amin.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya