1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, April 12, 2013

SELAMAT ULANG TAHUN ZARA YANG KE 3!


 Selamat ulang tahun yang ke 3 buat si tenit kesayangan mummy. mummy mintak student mummy belikan kek ni untuk zara dan paan(my student). maaf sayang, mummy betul betul tak sempat nak prepare apa apa untuk zara. mummy tahu, sibuk itu mungkin hanya alasan kan sayang. mummy mintak maaf, ini saja yang sempat mummy sediakan, tapi kasih sayang dan doa mummy untuk zara sentiasa di hati mummy.

                                          besday date zara : 27/03/2010
                                besday date paan : 29/03/19.(tak tau..hihihi..biarlah rahsia ye paan) maaf ye paan, pagi besday awak, awak dapat hadiah di telinga awak, nasib lah..hihi.


celebrate besday berlatarbelakangkan set kerongsang puziah. satu jam sebelum opening show. zara share kek dengan paan. selamat hari lahir buat paan. moga selalu dilindungi rahmat ilahi dan moga lepas ni selalu bangun awal pagi.


ekspresi zara macam pelik je, tapi excited nak tiup lilin.hihihi.

 wah..zara potong kek dengan abang paan yer..so sweet..zara layan sungguh acara yang tak dirancang ni.

besday litt girl and besday boy!


zara dengan heronya

doa mummy...moga zara membesar dengan sempurna, menjadi anak yang baik dan sentiasa hormatkan orang yang lebih tua. moga zara menjadi anak yang bijak di dunia dan akhirat. selamat ulangtahun TENGKU NUR IFFAH ZAIRA BT TENGKU HAMZAH.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya