1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, April 21, 2013

ZOO NEGARA PART I


Selamat datang ke zoo negara. aku pernah sampai ke sini masa tahun 1992(first time) masa tu lawatan sekolah rendah, lepas UPSR. lama gile kan, then kali kedua tahun 2008, ikut rombongan fakulti teater, dibawa oleh kakeng balkis..hahaha, then ni kali ketiga aku jejak kat sini, bawak zara. actually my other half la yang teringin sangat nak pergi. tak pernah pegi katanya. zoo negara masih seperti dulu.


my other half tengah bei tiket. 


tahun 1992 -RM 6
TAHUN 2008 RM 10
DAN TAHUN 2013 RM 30!!



yeahhh..suka...suka...tak sabar ni nak tengok..zara mesti suka!


kena paksa posing..hahhahah..uols nak tau, untuk dapatkan map zoo negara u have to pay rm 1 tau..hahah..buat duit sungguh. mungkin nak beli makanan haiwan-haiwan kat dalam ni kot..itu inteprate aku je la. 


heaven zara la ni!! jalan terus je ya nak..hahahah


bayar tiket tram la pulak..rm 13 untuk 5 orang. 


sila bayar di sini yer. kalau tak bayar, pemandu tram tu tak layan pun korang..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya