1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, April 21, 2013

ZOO NEGARA PART II


zara wif ibu and abang ajim. abang ajim tengah demam, tapi kuat semangat jugak nak hang out tu.. keep up boy.


amboi anak mummy sorang ni, dah pandai tunjuk piece yooo ek..
seronok betul dia dapat naik tram ni.



my other half,zara, ajim dan rina. mummy mana? hihihi. tukang snap pic lerr..


aku duduk belakang tram, senang sikit nak snap gambar depa depa ni..ehh..zara ngan ajim tu sembang apa la tu..


gigih betul aku duk seat belakang ni. laju pulak abang tram ni bawak. takut pulak aku yang tercicir kat jalan ni ha..sekali my other half, aku takda pulak nanti..



zirafah..zara siap menjerit lagi tengok haiwan ni..biasanye dia tengak kat ASTRO JE kan.bila dapat tengok life, tu yang excited.


walid..ajah..ajah..hahaha.G yang tertinggal. tak pa anak..janji zara kenal haiwan gergasi ni.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya