1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, May 31, 2013

BISANYA BILA ANGIN MENYINGGAH

ihsan pak google

Salam hari jumaat untuk semua blogers sekalian. moga hari ini menjadi hari yang lebih baik dari semalam, insyallah. aku kembali bekerja di penghujung-hujung hari. sebab semalam (khamis) aku terpaksa MC kerana angin bisa yang telah menyerang tubuh badanku, dan spot yang paling tepat adalah - perut!!!!. ya allah, bisanya hanya allah saje tahu. 

menurut bahasa doktor Zahhuri, katanya gangguan pada bahagian usus! kalau mak aku cakap, angin dalam badan kamu tu banyak sangat! hihihi. dua-dua pun boleh digunapakai secara logiknya. doctor tu kesian kot aku yang mengerang kesakitan sebab angin tak kuar, sendawa pun tak, kentut pun tak. dia pun apa lagi, " i bagi u injection, then u balik rest"? itu saje lah cara penyelesaiannya, then masa nak balik, sempat dia cakap, u boleh la mengurut, kasi angin tu keluar. hahahaha..aku nak tergelak tapi perut aku sakit!!

Balik rumah, makan ubat..terus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... dan esok pagi aku k******.hahahahaha..walaupun bunyi macam malu tapi getting better dari 4 hari tak k*****.hahahha.(lariiiiiiiiiiiiiiiii)

alhamdulilah..hari ni rasa lega sikit..moga moga cepat cepatlah angin ni nyah dalam badanku...kerana tersangat lah bisa. chaioyoookkkkk!!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya