1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Saturday, May 4, 2013

cuTI HARI PEKERJA


sementara menunggu untuk tengok iron man yang lebih kurang 40 minit lagi, kami lepaking dulu kat Hainan Tea Garden jap. menikmati coffe hainan. best juga. 


chi chong fun..tak tau spelling aku ni betul ke tidak, kalau salah minta betulkan ye kawan kawan.tq. minum kopi dan makan menda alah ni. sodap. aku suapkan kat zara, bila tengok, geleng kepala tapi bila dia kata nak rasa, aku suapkan sikit, risau gak takut dia tak suka, tapi bila jilat gravy tu, fuhhhhhh..katanya..nak lagi mummy. hihihi. alhamdulilah..zara ni suka try dan tak memilih sangat. 


bila nak engok iron man ni mi!!!!!
sabar lah nak..ada 20 minit je lagi ni...


mummy yang pose gedik! hahahahahha.....
i love my life! 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya