1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, June 5, 2013

ANGAH (MY NIECE) PREGGY!!! ALHAMDULILAH

Pagi-pagi aku dapat berita yang sangat gembira ni di whats app aku. dia tak tulis apa-apa pun, hanya hantar gambar yang aku post kat bawah tu. bukan main gembira lagi aku terima berita ni. macam aku pulak yang preggy. hihihi. patutlah badan dia sedikit berisi, rupanya dah berisi. walaupun berjauhan dengan si hubby, allah tetap bagi rezeki untuk angah. gembira tak terkata ciksu ni tau. tahniah dari ciksu. 



positif!!! alhamdulilah....


ni angah scan sendiri!! hahahaha..mentang2 mentang lah dia doctor kan. alhamdulilah angah, sujud syukur. ciksu tumpang gembira sekali. jauh di sudut hati ni, aku mengharapkan akan ada rezeki untuk aku. insyallah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya