1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, June 3, 2013

GATHER-GATHER PART II


Ini aktiviti kami bila berkumpul. ada saje plan yang last minit,hihihi, ada yang jadi..ada yang tak menjadi pun ada..bila tak menjadi tu mesti ada yang ketidoran..hahaha. anyway..inilah cara kami spent time ramai-ramai. kalau nak tau, masa ni lah kita boleh tengok, siapa rajin or tak rajin..hahaha.." ikhlas k buat keje" hahaha..anak buah aku dah faham sangat dah karenah aku ni.


di situ ada walid..di situlah ada zara. 
aikkk..adik bob..kenapa termenung?? ingat umi ke??


angah tetap setia dengan bakar-bakar ni, yang berdiri tu tolong bantu dengan ikhlas yer. hahahaha..



coconut shake!! sedap gile!!!! tu yang sampai tertonggang tonggang gelas tu!hihih


nasi tetap makanan utama, ini campur lunch+ dinner! 
ada lagi yang tak ditayangkan...hihihi..


kalau bab masak dia sangat bersungguh! hasil tangannya pun sangat sedap!!



gambar ini di snap oleh zara. serius babe! aku just tengok dan bagitau aje! keep up gurl!!


snap by zara


apa sayang????


snap by zara

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya