1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Sunday, June 9, 2013

GWIYOMII ZARA

Salam hujung minggu uolszzz. nah ini dia aksi aksi budak tenit mula kebosanan di rumah. aku dan my other half sibuk kemas rumah. sementara my other half kemas bilik, aku teman la si tenit layan TV, lepas tu dia amek phone aku, then suruh aku snap aksi dia. hahaha..aduhai anak..bosan ek..mummy tak larat nak hang out ari ni. ari ni kita lepak kat rumah je yer.

hasilnya adalah seperti di bawah..layan la.....







2 comments:

  1. tidakku sangka blog ini telah menjadi blog 18SX...hahahaaaa....
    miss u AYAMASSSS...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhaha..miss u too kak iti..

      Delete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya