1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, June 18, 2013

PERIHAL ZARA


Apalah yang zara buat yer? selalu berangan yang dia tu mama la, teacher la..hahahaha..boleh bikin aku rindu dia la!!


Ish..photo ni aku curi dari FB walid. gedik sungguh la si anak dara ni. mesti dia bergedik-gediks ngn hero dia kan..mummy rasa nak gigitla peha tu nak!! aumm..



peace walid!!


bisik! tapi ini gayanya! hahahaha..tengah bercerita dengan mummy pasal ayam goreng upin ipin!


Tengah bercerita dengan mummy pasal Rapunzel. tak habis-habis di ulang cerita rapunzel tu. yang paling bestnye versi tetap sama. 
zara: sian ye mummy, nenek dia ati( mati)..sebab atuh(jatuh) mi.


zara wif angah ( cousin la kan) mula-mula shame2..lepas tu taknak berenggang pulak.


zara@ genius aulad
dia masih pelat berbanding kawan-kawan nya yang lain.
actually ada certain perkataan yang dia tinggalkan hurupf depan, seperti contoh: bunga = zara say UNGA. TENgok = engok. boleh = oleh.
itu antaranya lah. tiap kali dia salah sebut, aku cuba betulkan dengan memberi penekanan pada pangkal huruf. sekali dia sebut, after that ulang balik...aduhai anak...


Sekali sekala bawa dia ke sini..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya