1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 1, 2013

CINTA JANGAN PERGI - TAMAT!!

 Semalam sempat la aku menengok episod akhir kat TV ok!! sebelum tengok kat blog http://ceriterahmad.blogspot.com. tq ye cik ahmad kerana mendownload movie ni, sebab bila tengok kat youbtube sampai episod 4 seyja. so aku layan movie ni sampai lebam, then semalam (ahad) last episod. 

pengakhiran cerita ni opkos la hero n heroin bersatu kembali tetapi konflik sebelum mereka nak bersatu, penuh dengan tragis la!! yer la kan, si tukang arahnya pun banyak pengaruh bollywood so almaklumlah garapannya kan. aku taknak cerita, kalau korang nak tahu, tengok kat  blog cik ahmad tu.

"Hati mula membenci kerana sikap dan halangan yang datang tanpa di duga tapi kerana JANJI mereka masih bersama." chewahhh..itu bukan khabir kata, aku yang kata bila menonton semua episod. hihihi. korang..SELAMAT MENONTON yer. aku dah bgi link kat atas tu. layan seyja.





No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya