1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, July 11, 2013

JOIN SEGMEN BLOGWALKING SINGGAH SAHUR


Salam Ramadhan semua. haaa..Nampak tak gambar kat bawah tu. aku baru aje join segmen singgah sahur dari boleh Mr. Hasrul Hassan. Segmen ini sangat bagus kerana kerana kita dapat menjalinkan ukhwah persahabatan dengan blogger-blogger lain. jom sertai segmen ini. terpilih atau tidak bukan itu yang penting tetapi JALINAN DAN KENAL MENGENALI ANTARA SATU SAMA LAIN ITU YANG PENTING.


NAK JOIN?? BAGAIMANA?? OK CAMni..uolss semua haruslah terjah ke laman bro Hasrul Hassan tu, then uols kena copy badge singgah sahur dan paste kan pada link blog uolss. SENANGKAN. so apa tunggu lagi, TERJAHLAH BLOG http://www.hasrulhassan.com/

" SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA"

2 comments:

  1. Singgah sini waktu tengahari dari segmen yang sama..Salam 6 ramadhan ya..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya