1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 29, 2013

NASI AYAM HALIA -dibikin My Other Half

Salam 20 Ramadhan....

Semalam..ahad kan. aku cuti satu hari daripada tugas masak memasak. kerana semalam aku ni mengidam ( tak preegy pun) nak makan nasi hayam halia resepi my other half. yehaaaaa..tq walid. resepi?? tak sempat nak mintak. lain hari aku update ok.

Actually semalam adik Hakim n kawan kawan datang berbuka kat rumah, so kebetulan aku mengidam nasi hayam halia, my other half bikin extra la. 







Ini sambal kicap nasi ayam, tapi pembikinan agak lain. sedap!!!! bukan sebab dia my other half aku puji ok. ikhlas SEDAP!!



5 comments:

  1. tgk pun dah menyelerakan, untung orang yang buat nie pandai buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi. nanti ija jemput datang raya ek.

      Delete
  2. TAK AJAK!!!!!!!!!! OK FINE!! hahahahahah. sedapnya ija,pandai ur hubby masak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heyyyyyyyyyyyyyyy..i ajak u, u ckp kt kuantan ok. dont say anything. opkos ler pandai.hahahaha

      Delete
  3. aduuhh sangat menyelerakan :) nyum nyum sedapnye

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya