1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 1, 2013

PANGSUN HULU LANGAT - CAMPING PART I

Salam berkelah!! hihihi. akhirnye menjadi juga plan yang di plan. sebenarnya dah lama nak plan untuk camping macam ni tapi DEK kerana kengkangan masa dan masing-masing amatlah kebizian dengan hal peribadi dan kerja, maka, tangguh dan menanguh la jadinya. 

Plan camping ni aku plan bila dapat tau yang aswara akan cuti 3 bulan!! eh...eh..korang jangan salah faham pulak, bukan kami yang cuti, tapi student dapat cuti 3 bulan, semester break ler!! lamakan, so aku pun amek la peluang yang sangat emas ni untuk plan segala macam. so ini adalah satunya plan pertama yang menjadi. maklumlah bila melibatkan ramai kengkawan, so kenalah jugak pikir pasal masa dorang, jangan lah selfish sangat jaaa weeiii. hihihi. 

Alhamdulilah..semuanya menjadi seperti yang di rancang. ..so layan je la gambar-gambar candid kami yer. kali ni aku tak jadi TUKANG AMEK GAMBAR, sebab aku nak berendam, so MY OTHER HALF LA. dia pun dan semakin maju dah dalam ilmu fotografi ni. caya lah walid.


abang taufik, abang ijat dan abang dan.
mengisi perut dulu selepas berendam sekejap. lapor tu abng taufik tu. hihihi. abang dan posing maut di sebalik pokok tu. seksi la u!!!


ada cerita di sebalik pondok ini!!!! nanti aku citer k. sabar lah!!!


mengadap Nasi Lemak ariff yang meletops!!!


bercerita di dalam air..tenang dan relax, walaupun matahari sudah mula meninggi tapi airnye..sujukkkkk. 
eh..itu macam zara..cepat nye mesra dengan mama pepi yer..senang lenang la mummy macam ni. mummy dah boleh curi tulang la sekejap yer nak.


Sasha berdiri kat sebelah zara, jeles ke sayang oiiii...


wahhh..zara sudah semakin berani dengan air yer!! gud girl nak.. kamu harus jadi berani dan kental!! tapi ada lembutnya ye zara.


gigih tu nak datang kat mummy.


zara wif mama pepi.


bersambung.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya