1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 1, 2013

PANGSUN HULU LANGAT _ CAMPING PART LAST

HI guys..dah entry last baru nak bagitau kat mana la letaknya tempat perkelahan kami ni kan. yang dah biasa pergi ke sungai congkak tu, sudah semestinya akan tau sungai pangsun atau sesiapa yang pernah berkursus di lembah pangsun pun akan tau tempat ni. 

port perkelahan kami ni, tepi jalan seyja. yang aku boleh bagitau korang ini adalah SUNGAI PANGSUN. nak tau direction, sangat senang, masuk sejya area hulu langat tu, korang terus jek , jalangan belok kiri atau kanan ok! sampai lah korang akan nampak signboard sungai pangsun, then korang akan nampak, di kanan anda, ada sebatang sungai yang airnya agak deras gitu dan ada pondok-pondok usang yang boleh mengamit rasa anda..hahahahaha. so korang boleh lah pilih, mana yang sesuai di hati.

so kami pilih yang jauh sikit dari orang ramai, maklum ler, mulut masing masing sometime under control. hahahaha...

SELAMAT MENIKMATI GAMBAR GAMBAR YANG DIKETIK OLEH MY OTHER HALF.













No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya