1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 29, 2013

SABTU DAY OOO SABTU DAY

Salam 20 Ramadhan...

Bila tiba hujung minggu aje, banyak betul plan dalam kepala ni. hihihi. apa lagi, shop shop shopping ler. tapiiiiiiiiiiiiii my other half ada keje pagi sabtu sampai petang. so kita lepak kat rumah aje la ya zara. sila jaga perlakuan ye nak. pesan suara hati je la, sebab kalau takda walid ni, dia punya perangai agak awesome sikit. jom layan pic zara..


Tak puasa!! ini selepas makan mee sup satu mangkuk! lepas tu mintak susu lagi. Nak layan feberet channel mesti la ada susu kan. 


Lepas beberapa jam layan tv mula la dia kebosanan. apa lagi, mintak mummy snapkan pose pose awesome dia la.

zara: mummy amek ambar rara ngan adik baby yer.

Itulah teman setia dia.


hahaha..ini gerak zapin ke inang ke mak yong ni nak. adusss, terbahak bahak aku gelakkan aksi tenit aku sorang ni. bila dia mula bosan!



bila kami berdua kat rumah, macam-macam aktiviti yang kami buat sesama kecuali MAKAN. sebab bulan puasa aje. kalau tak, aku dua beranak akan duk dapur then makan makan. zara sangat enjoy bila makan. sebab tu badan dia makin bolat. takpa anak..janji kamu sentiasa sihat. hurm..itulah hari sabtu kami.

3 comments:

  1. berapa tahun umur zara ye .mesti dia cakap banyak kan Ija..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakcik lie..umur zara 3 tahun. subhanallah pakcik lie..tak terjawab kekadang tu. non stop. bila dia tido je rumah kami diam. dia bangun je dari tido, riuh rendah evendo dia sorang. hihi

      Delete
  2. noty gurl zara ni! shomell!!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya