1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 1, 2013

SAMBAL BELIMBING HITAM !! SEDAP !!!


iNI NAManya sambal belimbing hitam! sangat sedap tau. ini aku order dari kuantan. yang nak jadinya cerite. kss nor ni selalu update gambar suaminya tengah masak sambal belimbing hitam kat grup whats app, so kami ni pun nak ler merasa kesedapan sambal ni. 

Aku pun mintak ler kss nor ni posskan untuk kami, tapi kami bayor ler kan. bukannye jauh pun, kuantan-kuala lumpur, satu hari dah boleh sampai.

Rasanya??? perghhh sangat sedap, kalau korang nak rasa, orderlah dengan aku yer.hihihihi. rasanya sangat terangat bila makan dengan nasi panas-panas. SEDAPPPPPP. 

4 comments:

  1. hitam sgt, terlebih rebus belimbing tu.

    guna belimbing buluh hijau lebih sedap dari belimbing buluh kekuningan.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya