1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 8, 2013

SINGGAH PETANG DI TELUK CEMPEDAK -KUANTAN

Sebelum ke beserah, rumah my sis, kami menyinggah di TC teluk cempedak ler. makan!!! lapar!!! kebetulan si bakal mommy pun nak join sekali. dia baru abis kerje. bakal mommy??? angah ler. kenal tak?? ooo tak kenal, nanti next entry aku kenalkan yer. ni nak citer pasal aktiviti penyinggahan kami dulu. 


Akibat lapar, tisu pun zara nak makan!! sabar nak, mummy dah order. burger telur untuk my zara!

  antara menu-menu yang terdapat kat restoran ni. nampak awesome ok. 


muka kelaparan!


minum dulu ! milo ais dan barli ais.


peace yo!! inilah bakal mommy..lor tak suprise la, baru nak kenalkan secara rasmi kat next entry. hihihi..ok takpa..berseri seri je muka bakal mommy ni.


Nasi goreng Seafood ! tapi seyes, tak berapa ada rasa, sori ye bro. tapi alhamdulilah..dapat mengisi perut ini.

  burger telur + mayonis for zara tapi orang lain yang menghabiskannya! hahahaha


ini acara selepas makan. angah ajak lepak di pantai sekejap. nak lepaskan rindu incik suami yang jauh dimata ni. siannya dia. sabar ye angah, tak lama dah!


hero dan heroin bergurau senda di petang hari!! ini bikin gua jeles!!!


zara??? apasal muka masam sanga nak?? hurmm moody di senja hari. 

OK..LETS balik rumah...sudah malam...dan penat!!!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya