1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, July 24, 2013

susah ke nak ucap TERIMA KASIH ??


Susah sangat ke nak ucap TERIMA KASIH?? 
hurm..tak susah kan, bukan kena bayar berjuta pun nak ucap perkataan tu. dan apa salahnya kalau ucapan tu sentiasa jadi satu ucap tetap. dengan ucapan tu, kita boleh buat semua orang di sekeliling kita happy kerana usaha dan penat lelah kita dihargai.

si zara yang tenit tu sentiasa ucap terima kasih mummy kalau aku buat apa aje untuk dia. inikan pulak kamu yang tinggi akalnya. ish..malas la citer panjang, nanti kurang pahala. 

4 comments:

  1. yes,agree! thanks ija sb ingatkan i ok. evendo 2 perkataan.

    ReplyDelete
  2. thanks ija. takmau masam2 ok.keep smile

    ReplyDelete
  3. terima kasih kawan. moga sentiasa ada idea untuk share dalam blog.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya