1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, July 17, 2013

TQ MR.HH..JASAMU KU KENANG

Teruja la!! ibarat kata shark tunggu nak masuk tv lak. hahahaha. ini kasi semangat untuk sharing is caring ni. tq Mr. hasrulhassan. segmen ini sangat membantu untuk mengenali bloggers seantero. Moga jalinan ini berjalan dengan baik.

Blogwalking Singgah Sahur - Part 4

on 14 JULAI 2013
As-Salam. Singgah sahur dengan blogwalking ke blog-blog rakan blogger, eratkan ukhwah dan jalinkan yang baru. In Sha Allah, apa yang dilakukan di bulan Ramadan penuh mulia ini akan dapat membantu kita saling kenal dengan rakan blogger yang lain. Bukan mencari musuh, tetapi mencari rakan dan kenalan yang punyai minat yang sama - blogging.

Blogwalking singgah sahur part 4 kali ini menampilkan beberapa lagi blog rakan blogger untuk anda terjah. Jangan lupa dengan rakan blogger lain yang dah awal-awal memeriahkan segmen ini.
ohblogger malaysia tips panduan berblog blogspot

Blogwalking Singgah Sahur Part 1
Blogwalking Singgah Sahur Part 2
Blogwalking Singgah Sahur Part 3

Singgah sahur mudah dengan melaksanakan singgahan dan meninggalkan komen anda bagi tujuan kenal saling introduksi - "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Nama Blog Anda". In Sha Allah, hati bersih di bulan mulia ini, mereka yang menyertai segmen ini akan singgah balas tanda hulurkan salam persahabatan.

Berikut adalah senarai rakan blogger yang telah menyertai segmen Blogwalking Singgah Sahur, hanya perlu klik header mereka untuk singgah sahur.

Blogwaling Singgah Sahur - Part 4







Alhamdulillah. Terima kasih kepada mereka yang singgah dan komen, lalu menghulurkan salam perkenalan dan pereratkan sebuah ikatan sesama Muslim. Moga Allah S.W.T akan berikan kita semua kebaikan atas usaha yang sekelumit ini.

Tiada yang lebih baik dari mengeratkan tali silaturrahim sesama umat, lebih-lebih lagi di dalam bulan Ramadhan penuh barakah ini. In Sha Allah.

http://batrisyaamylea.blogspot.com/
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
http://ijamawar.blogspot.com/
http://mama3heroo.blogspot.com/
http://yanagreeny.blogspot.com/
http://cinta25hb.blogspot.com/2013/07/ohblogger-segmen-blogwalking-singgah.html
http://www.norazizah.org/
Singgah juga rakan blogger peserta terawal ini.

Part 1 (klik)
Part 2 (klik)
Part 3 (klik)

Semua yang tersenarai berpeluang untuk menang hadiah duit raya yang saya sediakan - tanda penghargaan dan sebagai memeriahkan segmen kecil ini.

6 comments:

  1. salam ramadan, singgah sahur dari blog ohblogger HH

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadan, salam singgah sahur aynora.

      Delete
  2. salam ramadhan..singgah sahur..hehe..dah tgh hari pun..
    salam kenal dr m3h..
    done follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramdhan mama. singgah sahur di jam 11pg.hihi..ok la tu. tq mama.

      Delete
  3. As-salam. Tak sempat ziarah waktu sahur. Selamat menunaikan ibadah puasa. http://ain-darisepasangmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ainul.salam singgah dan salam ukhwah

      Delete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya