1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, August 27, 2013

JEJAK 500 FOLLOWERS


assalamualaikum....

pagi tadi nampak entry jejak followers ni kat blog kawan bloggers aku syuhada. Tanpa fikir panjang, apa lagi join je. mana lah tahu dapat ramai kengkawan. pentingnya medium ini adalah, kita boleh share pendapat ataupun pandangan. kan!!

syuhada1981.com,blogwalking,segmen,
kalau uols nak join..boleh la ke laman Tukang penganjur.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Cipta satu entri bertajuk "Jejak 500 Followers" beserta banner dibawah ini dan backlink ke entri ini.

2. Publish dan hantar link anda.

3. Tinggalkan link di  komen untuk dibloglistkan. Mudah je!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya