1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, August 29, 2013

Melihat dia...aku sangat tenang..

assalamualaikum..

Lepas habis meeting kurikulum..aku rasa nak muntah, rasa nak pengsan. sebelum perkara-perkara tu datang baik aku tengok dia..biar tenang dan damai saja hati aku ni....cara aku untuk redakan kerungsingan..

 Baru beberapa minit, zara dilahirkan..alhmdulilah..allah permudahkan semuanya..3.11kg berat dia. hihihi. my other half yang snapkan gambar dia. 

 tak puas aku duk belek muka dia, badan dia, rasa macam tak percaya pun ada, sekali cubit pipi, aduhh..sakit! ini bukan lagi mimpi.

 ouchh..sehari usiamu sayang...

 hari kedua..dah nak balik pantang kat kampung dahhh...saya masih pejamkan mata...silau la mummy, nenek halakan saya kat matahari. hihihi
 7 bulan usia zara....alhamdulilah..

 9 bulan..admit kat pusat perubatan kampung baru..demam + jangkitan virus..alhamdulilah semuanya ok..

 wajah-wajah zara

 dah setahun lebih dah ni...windunyaaaaaa....

 amboi..khusuknya duk mengorek anak dara ni. ini dah 2 tahun usia dia.


 saya membesar bagai juara!! 

 kenakalan kamu menghiburkan mummy dan walid...
sudah 3 tahun  5 bulan usia zara sekarang. 
cepat sungguh masa berlalu kan..dah besar anak dara mummy ni. Tenang sungguh mummy tengok zara..rasa nak balik sekarang aje ni. big hug for zara!!!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya