1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, August 20, 2013

NAK POTONG RAMBUT KATA NYa

Salam Syawal....

Al kisah sebelum lebaran....

zara : mummy, rara nak otong ambut, rara nak raya

mummy : wahhhh...ok..jom kita siap.

zara : ok mummy...nak otong antik antik

itu permintaan my zara sebelum balik kampung, agaknya dia rimas kot. jenis zara ni tak suka nak ikat ikat rambut dia. 
actually aku ni sayang nak potong rambut dia yang lebat tu tapi memandangkan permintaan dia dan memandangkan cuaca yang panas dan akan membuatkan dia tak selesa, aku akur aje dengan permintaan my zara ni.

 steady je dia tau.

 wah..taknak pusing kat mummy pun bila panggil. kunun fokus la kan.

 dia terbeliak tengok amoi sebelah dia!! hahahahaha


 sempat lagi mummy n zara posing. tengok tu dia tiru mummy buat muka. hahahaha. alahai zara ku sayang...
kita tengok hasilnye yer....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 ouch my zara dah rambut pendek..tapi muka cam tak puas hati jek....

Gedik santai dengan anak dara kesayangan ni. dia yang suruh aku snap pic dia...verangan sungguh la my zara ni. mummy tumpang sekaki jek.......

9 comments:

  1. comel la zara rambut pendek camni...uncle suka , rimas pulak uncle tgk bila zara rambut panjang sbb rambut dia tebal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu PCL..rambut zara sgt tebal,kecik kecik susah nak jaga sangat, kalau ija duk umah je takpa,ni hantar umah baby sitter, kena la selalu potong rambut untuk kesihatan.hihihi..mummy pun rimas

      Delete
  2. betul kata PCL . rambut tebal nih klu panjang boleh jadi mcm hantu ... heheheee ... rambut pendek sgt sesuai dgn muka dia yg montel ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila bangun tidooo macam hantu..hihihihi

      Delete
  3. aloooo comelnya :) lebih kemas bila ranbut pendek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye acik,kalau rambut panjang dia tak suka ikat, kita yg tengok ni rimas,apatah lagi dia.hihi

      Delete
  4. hahahaha, comelnya.. duduk diam je dia kan time potong rambut tu.. mak aih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah diam,tp last sekali mata dah ngantuk sebab lama sangat amoi ni nak belakan rambut dia.

      Delete
  5. zara and new hair, suka aunty hana tengok, tapi rambut lama lagi cantik tau. ija rambut dia sangat tebal dan lebat ok, bila zara dah sekolah nanti, simpan panjang rambut dia.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya