1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, August 27, 2013

zara tak suka candy crush


assalamualaikum..

sekarang ni tengah hot orang duk main candy crush, termasuk la aku sendiri. ishhh..memang layan betul ler, tapi semalam rasa macam muka aku di tempek dengan lempeng panas aje, bila zara yang sebutannya tak berapa nak jelas sangat buat mogok gara gara candy crush.

kata dia:

zara: mummy alu ibuk ngn games mummy, mummy tak sayang rara agi. rara nak wat work ngan mummy tapi mummy asyik asyik ngan games.

lebih kurang begitulah butir katanya. 
maafkan mummy ya sayang..mummy ingat bila mummy ajak zara join mummy main candy crush, zara happy, rupanya sangkaan mummy salah. maafkan mummy zara.

ok lepas ni, mummy janji, no more games kat rumah ok. kita main arts craf, play dough dan warna warna..yeayyyy..

4 comments:

  1. eloklah tak suka game tu, kat umah sy..bagai nk giler dorang melayan CCS..kecuali saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la pcl tak suka, mulai semalam dan selamnya, nak main games, lepas zara tido.hihi

      Delete
  2. Nad pun x suka main candy crush hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus nad,tapi kalau dicuba, pasti tak berganjak

      Delete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya