1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, September 4, 2013

AKU INGIN ZURIAT LAGI..TAPI....

assalamualaikum....

semalam aku ke rumah mybff, open house raya lagi dihujung syawal. food banyak, tak sempat nak snap, kamera tertinggal kat opis, phone dah kehabisan bateri. janggal bila aku tak snap food yang menyelerekan tu. hihihi.tq shasa..food yang sangat lazat.

Berbalik dengn tajuk kat atas tu, ada dua tiga orang member aku ni duk cakap yang aku ni merancang sangat pasal anak. wahai kawan...ada cerita yang kita boleh kongsi dan ada cerita yang kita tak boleh kongsi kan, kawan..soal anak..itu semua urusan ALLAH. hanya allah yang tahu betapa aku ingin zuriat lagi dan juga peneman untuk zara, tapi apakan daya, belum sampai lagi rezeki aku.

walau pelbagai cara aku dan my other usahakan tapi masih belum berhasil. itu maknanya belum ada rezeki. kita yang merancang, ALLAH yang tentukan. jangan la sesedap rasa aje cakap aku ni merancang. tak elok bahasa tu, jangan lah guna bahasa sindiran. sebab isu anak ini sangat senstif pada aku. :(((((.

suara hati: aku juga kepingin zuriat lagi tapi masih belum ada rezeki, sampai masanya adalah nanti..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya