1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, September 17, 2013

bILA MAK&AYAH Datang

assalamualaikum...
sabtu..minggu ni..mak dan ayah datang menjenguk kami. seronok ler zara, nenek dan atok datang kan. riuh dia duk bercerita dengan nenek dan atok apa aktiviti dia dan tunjuk semua mainan dia. hahaha...

 ini buah duku. mereka bawak dari kampung.satu kotak duku! memang peberet la kan. durian pun ada tapi mak dah siap kopekkan durian tu then letak dalam bekas..puas betul aku makan buah sampai lupa jap penyakit yang ada. hihihi.. tak lah habis aku makan sekotak tu. aku bagi kat jiran kat sebelah umah. jamu my bff datang rumah, bagi kat my nephew kat serdang lagi. abis jugak kan..takkan la aku nak makan ngn my other half, mau bengkak semua urat kalau aku habiskan sekotak ni.

 ini Ratu buah. Manggis...mak tak bawak banyak sangat buah ni, kata mak, "nak makan banyak, balik kampung". hihihihi..ok mak, kalau ada masa kami balik. itulah alasan yang selalu aku bagi kat mak. hurmm.

meriah dengan buah rumah aku. bangun pagi, nak tidur...aku jamah buah dulu. hihihi.. TOLONG JANGAN CHECK DARAH YER MINGGU NI..hahahhaa..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya