1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, September 13, 2013

" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei".


assalamualaikum..
salam pagi jumaat yang berkat, moga kita semua diberi keberkatan hendaknya. sebelum mulakan tugas, sampai opis, belek belek blog kengkawan dulu. sekali belek kat blog mieza terjumpa lagi satu blog yang awesome. nampak entry segmen, apa lagi aku join la..hihihi best best..jom terjah kat blog cik akak. jangan lepaskan peluang untuk menambah kengkawan yer. selamat bersegmen.

Syarat-syarat penyertaan

1. Mempunyai Belog (Wajib)
1. Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
3.Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
4.Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
5.Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya