1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, September 17, 2013

zara BULI mummy!!

 penat berjalan dengan nenek dan atok bukannya sizara ni mau tidur. ishkk..yang lain semua dah terbongkang penat, dia ni duk buli mummy. aktiviti makan biskut ikan ( pish..kata zara) ouchhh..mummy dah kenyanggg laaaaa. sambil makan sambil dia jadi cikgu, aku jadi pelajarnya. dia ambil flash card dan suruh aku baca..hahahaha..layan aje...

 di suapnya mummy biskut ikang satu demi satu, naik buntal dah perut mummy nak...mata zara tu dah layu dah..tapi ditahannya mata dia..aduhai anak ku..hahaha

 "mummy..epat aring camni..amek ambar mummy ngn rara" selepas aktiviti makan biskut ikan..layan aje..kalau tak layan..protes nanti..hihihi..

ini mummy yang gedik..hahahah..nampak tak kat belakang kami, my other half dah kepenatan. si zara je yang masih aktif lagi. berat sungguh mata mummy ni nak oiii..tapi demi kamu..ku layan jua..masa ni zara duk bercerita apa yang dia buat sepanjang hari dengan nenek. last dialog zara yang buat aku hug dia ketat-ketat
" jom mummy, ita asuk ilik..mummy nk tido kan"
hahahaha..tq sayang ku manja bucuk...setelah sepanjang hari membuli mummy.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya