1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, October 7, 2013

bANTU PELAJAR FILEM

assalmualaikum...

ini last friday punya cerita..baru sempat nak hadpate. maklum je la kan. 

 lokasi : di kampung baru, kuala lumpur.
masa ni baru aje sampai..

 prosfesional aje budak budak ni. cool aje walaupun dibawah mentari yang sangat membahang. mereka semua ni biasa shooting, nama pun pelajar filem. sebenarnya ini adalah satu subjek kursus mereka iaitu kelas Bengkel Produksi. kelas ini menuntut untuk mereka menyiapkan satu short film yang memakan masa 3 minit seyja.

 walaupun 3 minit, tapi kerja mereka sangat teliti. 
nampak tak kucing tu, dia ni pelakon jugak dalam short film "emak" . 
watak aku?? opkos la watak emak tu...hahahhhaha...

 inilah kawasan lokasi..suasana kampung di tengah kota lumpur..aku suka kat tepi rumah tu, sebab ada pokok-pokok, terus verangan..ada pangkin kat tepi tu, sambil makan pisang goreng dengan kopi panas?kopi ais..perghhhh.sembang pulak dengan mak kan..hurmmm teringat pulak kat kampung..sob sob..

 inilah pelajar-pelajar filem ASWARA. mereka sangat komited dalam bekerja. bakal-bakal pewaris generasi akan datang. 

selepas selesai kerja shooting..thanks guy..wish u all the best. mereka semua adalah pelajar pelajar akhir tau. doakan kejayaan mereka.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya