1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, October 30, 2013

hilang MENGANTUK!!!!!!!!!!!!!!


Anda pernah makan ini??? semalam punya cite. dalam kelas Master, mata aku dah nak tertutup dah, sekali capai handbag, amboil menda alah ni. sebaik sahaja aku suakan kat dalam mulut, dah senget muka aku sebab masam yang amat sangat HILANG mengantuk aku dan time tu jugalah prof aku suarakan soklan kat aku...aduss...hahahah..so..tersipu sipu aku menyusun patah patah jawapan yang ku goreng tapi ada logiknya. sudahnya prof gelak kat aku sambil cakap.."masam ye gula gula tu" hahahaha.

6 comments:

  1. kalau nak tau,bila drive jauh-jauh..gula-gula nie lah yang dibeli buat peneman..kot la mengantuk kan...

    ReplyDelete
  2. Klu x biasa makan ni, mula2 masam smpi urat rahang pun terasa cramp hahaa.. :D

    ReplyDelete
  3. tak pernah try lagi kaler purple ni.
    slalu mkn yg kaler hijau je

    ReplyDelete
  4. ha3..kantoi dgn prof plak =) mmg berkesan gula2 msam mcm ni, mcm ada tindakn refleks tersndiri

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya