1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, October 8, 2013

hUJUNG MINGGU YANG PANAS

assalamualaikum..

cerita hujung minggu yang lepas...

 brekpes omelet la kita yer..sekali sekala boleh ler buat, tapi kalau selalu, kesian pulak tekak my other half tu. dia pulak kalau tak jumpa nasi satu hari boleh bikin migrain. aku ok je kalau hari hari..sebab dapur tak berminyak..hahaha...nak senang je ko kan jaa!!!

 ini peberet my zara..nasi bubur pastu aku lenyekan dengan kentang..mau dua mangkuk zara menambah. yang bestnya zara ni, dia tak susah bab makan. semua dia telan. alhamdulilah...

 ini pulak acara makan makan bersama mommy2 dady2. lepaking lunch time. tauhu bakar. sedap giler. kedai ni kat belakang wisma FAM kelana jaya. semua sedap2. tak sempat nak snap gambar ler..kebulur dah..ini pun dah kira dessert dah..hahahah..

 yehaaaa..anak ayam terlepas kandang!!!!! happy giler  dorang bila keluar dari sangkar!! zara..yang tengah Qistina dan yang paling kecik tu cinta namanya. happy gurl gurl.

 ini hari yg sama..baju tenit harus kena tukar, sebab dah berpeluh lenjun dah!!!..minum petang di chat time..no sugar yer mummy..pesan walid..okeh boss..

 balik rumah..mandi bagai, lepas tu dia keluar kat balcony, menjerit nak main kat taman. ayo!!!!!!! tak penat ke zara!!!!! demi mu pergi aje la...

tu tengah bodek apa lagi dengan walid yer!!

 pagi ahad.. posing maut kat depan mummy yang tengah mengadap paper di hujung minggu yang panas. ish ini budak, rasa nak gigit aje peha tu..hihihi.

finally...lena di ulit mimpi mimpi indah..zzzzzz..selesai hujung minggu yang panas tapi manis dengan zara yang bambam.

1 comment:

  1. Aww, seksi you sikecik Zara. Berbakat model hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya